Slide

Ajankohtaista

23.01.2023

Valtakunnallinen päihdetoipujajärjestö A-Kiltojen Liitto ry kehittää ja tukee n. 60 paikallisen A-killan päihteetöntä yhdistysmuotoista vapaaehtois- ja vertaistukitoimintaa sekä edistää toipumiskulttuuria. Lisäksi A-Kiltojen Liitto ry toimii päihdetoipujien vaikutuskanavana ja edunvalvojana sekä osallistuu päihdetoipujien kokemustiedolla yhteiskunnalliseen päihdekeskusteluun.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä päihdetoipujajärjestössä? Tule työskentelemään kanssamme!

Haemme järjestökoordinaattoria viiden kuukauden mittaisen vuorotteluvapaan ajaksi.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

• Tukea A-kiltoja niiden perustehtävän toteuttamisessa.
  • Tehdä yhteistyötä ja osallistua verkostoihin strategisesti tärkeiden kumppaneiden kanssa.
  • Osallistua A-Kiltojen Liitto ry:n valtakunnallisten tapahtumien toteutukseen.
  • Suunnitella ja toteuttaa alueellisia, seudullisia ja A-kiltakohtaisia koulutus- ja kehittämispäiviä.
  • Toteuttaa tiedotusta ja viestintää yhteistyössä A-Kiltojen Liitto ry:n viestinnän kanssa.
  • Kehittää ja tukea A-kiltojen vapaaehtoistoimintaa.
  • Kehittää ja tukea A-kiltojen ja A-Kiltojen Liiton läheistoimintaa.

Edellytämme

• soveltuvaa ammattitutkintoa tai korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
  • vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • taitoa johtaa omaa työtä
  • Lisäksi vuorotteluvapaan sijaisuutta hakiessa edellytetään, että hakija on välittömästi ennen työsuhteen alkaessa työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa. Katso edellytykset tarkemmin https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Arvostamme

• kokemusta järjestötyöstä
  • kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä
  • viestintä- ja someosaamista
  • kokemusasiantuntijuutta

Tarjoamme

• joustavan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn
  • asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen
  • mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi kehittyvässä työyhteisössä
  • laadukkaan työterveyshuollon

Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee Kumppanuuskeskuksessa, Kansankatu 53, 90100 Oulu. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen

toimisto@a-kiltojenliitto.fi 8.2.2023 klo 16 mennessä. Sähköpostiviestin otsikoksi ”Työhakemus”.

Lisätietoja hausta antaa toiminnanjohtaja Yrmy Ikonen, puh. 045 6366 629 seuraavana aikana:

• Perjantaina 3.2.2023 klo 12–14.

Työhaastattelut järjestetään tiistaina 14.2.2023 klo 10–17 välisenä aikana Kumppanuuskeskuksessa, Kansankatu 53, 90100 Oulu.