Osallistuminen A-Kiltojen Liitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 14.11.2020 klo 15.00 alkaen

Kokous järjestetään etäyhteyksin A-Kiltojen Liitto ry:n toimistolta (Itsenäisyydenkatu 17, Tampere) käsin, neljässä eri pisteessä. Tilajärjestelyjen ja kahvitarjoilun takia kokoukseen ilmoittaudutaan 12.11.2020 mennessä kokouspisteeseen nimetylle järjestökoordinaattorille. Kokouspisteet:

1. Etelä-Suomi: Vantaan A-kilta ry, Jokiniementie 9.
    Järjestökoordinaattori Anja Sauvolainen, puh. 040 689 8367.
  2. Itä-Suomi: Jyväskylän A-kilta ry, Taitoniekantie 14.
    Järjestökoordinaattori Mikko Putaja, puh. 040 566 4841.
  3. Länsi-Suomi: Kumppanuuskeskus Artteli, kokoustila Pistokas, Salhojankatu 42, Tre. Järjestökoordinaattori Aulikki Otranen, puh. 040 356 6592
  4. Pohjois-Suomi: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, Oulu
    Järjestökoordinaattori Kirsi Mäki, puh. 040 167 9377

A-kilta voi osallistua kokoukseen omalta A-kiltapaikkakunnalta katsottuna tarkoituksenmukaisessa kokouspisteessä (paikat 1-4). Keskustoimistolta ei voi osallistua, sieltä käsin hallinnoidaan kokouksen lähetystä.

• Valtakirja tulee toimittaa skannattuna toiminnanjohtaja Yrmy Ikoselle ennen kokousta tai viimeistään kokouspaikalle saavuttaessa järjestökoordinaattorille.
  • Äänestys suoritetaan suljettuna lippuäänestyksenä kokouspaikalla.

Kokouksessa noudatetaan hygieniasuosituksia ja pidetään turvavälit!

• Kokoukseen voi osallistua paikan päällä vain terveenä, edes lievästi flunssaisena ei tule saapua paikalle.
  • Kokoustilaan pääsee vain valtuutettu kokousedustaja, mahdolliset saattajat voivat esim. tutustua kokouspaikan ympäristöön.
  • Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kokouksen ajan!
  • Saavu paikalle hyvissä ajoin, kahvitarjoilu väljästi 14.30 alkaen.

Hallitusehdokkaat esittäytyvät »