Puheenjohtajien vertaistapaaminen, Etelä-Suomi

29.06.2021 (14:00 - 16:00)
Maasillan jokikahvila

Tervetuloa mukaan A-Kiltojen Liiton etelän alueen puheenjohtajien vertaistapaamiseen Maasillan jokikahvilaan Karjaalle tiistaina 29.6.2021 klo 14 – 16. Paikka sijaitsee Maansillantien, Kirkkokadun ja Karjaan/Turuntien risteyksen lähellä Maasilta muistomerkkiä vastapäätä.

Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia, A-kiltakenttää koskettavia asioita ja mukana tapahtumassa on myös Reino Raittila, joka toimii päihdeasiamiestoiminnan  edunvalvontakoordinaattorina.

Tapaamiseen ovat tervetulleita A-killan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja tai muu hallituksen lähettämä A-kiltalainen (1 – 2 hlö/A-kilta). Tilaisuus on osallistujille maksuton ja sen aikana tarjotaan kahvia ja pientä purtavaa.

Huomiomme tilaisuudessa vallitsevat koronarajoitukset ja hygieniasuositukset. Tilanteesta johtuen muutokset mahdollisia. Ethän tule oireisena tai sairaana paikalle.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 25.6.2020 mennessä sähköpostilla: anja.sauvolainen@a-kiltojenliitto.fi

PJ vertaistapaaminen Karjaa 29.6.2021 kutsu

Kartta latautuu...