Viestinnän verkkokoulutus 9.2. ja 11.2. (Teams)


09.02.2021 (00:00)


Kuinka viestin? Kenelle? Miten sisäinen viestintä toimii?
Miksi A-killan tapahtumasta olisi hyvä viestiä?

Muun muassa näihin kysymyksiin viestinnän verkkokoulutus antaa vastauksia. Viestintäkoulutus on tarkoitettu viestinnästä kiinnostuneille A-kiltalaisille. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa erilaiset viestintäkeinot ja saa rohkeutta viestimiseen.

Ohjelma

Tiistai 9.2.2021, klo 12.00–14.30

Miten ja mitä kerron A-kiltatoiminnasta
Sisäinen viestintä A-killassa

Torstai 11.2.2021, klo 12.00–14.30

Tapahtumaviestintä
Rohkeutta (some) viestintään!

Kouluttajina ovat Tuija Tamsi-Lehtinen ja Kirsi Mäki. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Microsoft Teams -sovelluksen avulla. − Mukaan uskaltaa tulla, osallistuminen on helppoa!

Koulutus on maksuton. Maksimiosallistujamäärä on 8 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärän täytyttyä seuraavaksi ilmoittautuneet ovat varalla ja mahdollisesti vapautuvat paikat täytetään varallaolojärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 26.1.2021 mennessä Anna Niemistölle: anna.niemisto@a-kiltojenliitto.fi. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, minkä A-killan jäsen olet ja osoitteesi (todistuksen lähettämistä varten). Todistuksen koulutuksesta saa osallistuttuaan jokaiseen etätapaamiseen.

Lisätietoja koulutuksesta loppiaisen jälkeen antavat Tuija Tamsi-Lehtinen, p 040 866 8257 (koulutuksen sisällölliset asiat),
Anna Niemistö, p. 0400 394 869 (ilmoittautumiset)
* Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

HUOM!
Osallistujalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, nettiyhteys, tietotekniset perustaidot ja kotona rauhallinen paikka. Osallistujat saavat ennen kou-lutuksen alkua sähköpostissa kutsun ja tarkemmat ohjeet koulutukseen osallistumista varten.

 

Kutsu pdf»

 

e