TULOSSA: #vaiettumenetys-verkkosivusto 3.11.2018

Jokainen kuolema on aina muutakin kuin tilasto. Menehtynyt on monta ihmistä: jonkun lapsi, sukulainen, ystävä, naapuri, ehkä puoliso, sisarus, isä, äiti tai isovanhempi. Heitä ovat myös päihteidenkäyttönsä seurauksena kuolleet läheiset ja tuttumme.

Tarve tuoda päihdekuolemaan kätkeytyvä suru näkyviin on yhä ilmeisempi. Tarvitaan kanavia ja edellytyksiä jakaa oma menetyskokemus ilman pelkoa leimautumisesta tai kokemusta mitätöivästä vastaanotosta.

Olemme luomassa sivustoa, jonne voi sytyttää äärettömän määrän tähtiä symboloimaan päihteisiin kuollutta tuntemaamme ihmistä. Lisäksi sivulla voi kirjoittaa viestin, jakaa kuvan ja läheiseen liittyvän muiston.

Tilaa on myös pidemmille tarinoille. Sivuston on tarkoitus olla pysyvä alusta, joka avataan pyhäinpäivänä 3.11.2018.

Etsimme tarinoita

Onko sinulla läheisen ihmisen päihdekuolemaan liittyvä tarina, jonka olisit valmis jakamaan? Miten ja millainen menetys sinua on kohdannut? Mikä on tuonut lohtua menetykseen?

Otamme vastaan A-kiltalaisten tarinoita sivujen valmistelua varten, jos olet valmis jakamaan tarinasi, ota 20.9. mennessä yhteyttä: tuija.tamsi-lehtinen@a-kiltojenliitto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

A-klinikkasäätiö | A-Kiltojen Liitto ry | Sininauhaliitto ry