Slide

Voimaa vertaisuudesta naisille

Ajankohta: 03.07.2022 - 08.07.2022
Sijainti: Kylpylähotelli Kunnonpaikka Jokiharjuntie 3 Siilinjärvi

Lähde viettämään A-kiltalaisten naisten päihteetöntä Voimaa vertaisuudesta naisille -lomaa Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan Kallaveden rannalle Siilinjärvelle!

Lomalla saat ohjausta ja neuvontaa terveyteen ja voimaantumiseen liittyen ja se sisältää päivittäistä, monipuolista liikuntaa ja rentoutumista. Päivittäin nautitaan vertaistuesta ja iloisesta yhdessäolosta.

A-Kiltojen Liitosta lomalla vertaiskoutsina Tuovi Rekinen, p. 041 466 0187, tuovi.rekinen@gmail.com

Voimaa vertaisuudesta naisille -loman omavastuuhinta on 50 €/hlö (10 €/vrk). Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen kahden hengen huoneessa, allasosaston ja kuntosalin käytön sekä lomaohjelman. Matkoista jokainen osallistuja vastaa itse.

Huolellisesti perustellut ja täytetyt lomatukihakemukset tulee olla viimeistään 2.4.2022 mennessä Maaseudun Terveys- ja lomahuolto ry:ssä

MAASEUDUN TERVEYS- JA LOMAHUOLTO RY
Ruoholahdenkatu 8, 4. krs, 00180 HELSINKI
Lomalle voi hakea myös sähköisesti www.mtlh.fi

Laskutukseen liittyvät asiat Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry, puh. 010 2193 464.

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n tukihakemuksia on tulostettavissa osoitteesta www.a-kiltojenliitto.fi. Niitä on myös saatavissa A-kil­­­loista sekä A-Kiltojen Liitto ry:n toimistosta.

Lomatukipäätökset tekee lomajärjestö n. 2 kk ennen loman alkua. Jokainen valittu saa henkilökohtaisen kutsun ja samalla laskun omavastuuosuudesta, joka maksetaan kolme viikkoa ennen loman alkua. Ellei maksua ole maksettu, loma katsotaan peruutetuksi.

Lomatuen saajat valitaan Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:ssä sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein. Lomatukea voi saada kahden vuoden välein.

Kutsu pdf »

Kartta latautuu...