Slide

Vertaisena A-killassa -verkkokoulutus 14.11., 16.11. ja 18.11.

Ajankohta: 14.11.2022 - 18.11.2022

A-kiltalainen vertaistuki toteutuu usein A-killan kohtaamisissa niin, ettei sitä aina erikseen huomaakaan, kuten vaikkapa kahvilla istuen ja kuulumisia vaihtaen. Nämä pienetkin kohtaamiset ovat tärkeitä.

Vertaisena A-killassa -verkkokoulutuksen tarkoituksena on herättää osallistujia pohtimaan A-killan arkisia tilanteita; kenen kanssa tunnen vertaisuutta ja minkälainen vertainen itse olen A-killan arjessa. Ja mitä sitten, jos vertainen uupuu?

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa ja ymmärrystä vertaistuesta ja vertaisena toimimisesta A-killan vapaamuotoisessa arjessa sekä vahvistaa vertaisten jaksamista.

Kouluttajina ovat Kirsi Mäki ja Aulikki Otranen.

Koulutus on maksuton. Maksimiosallistujamäärä on 8 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärän täytyttyä seuraavaksi ilmoittautuneet ovat varalla. Peruuntumisten sattuessa vapautuneet paikat täytetään varallaolojärjestyksessä. Niin varallaolosta kuin vapautuneenpaikan saamisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Varallaolo ei velvoita vapautuvan koulutuspaikan vastaanottamiseen.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 31.10. Anna Niemistölle: anna.niemisto@a-kiltojenliitto.fi.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, minkä A-killan jäsen olet ja osoitteesi (todistuksen lähettämistä varten). Todistuksen koulutuksesta saa osallistuttuaan jokaiseen etätapaamiseen.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Kirsi Mäki, p. 040 167 9377 (koulutuksen sisällölliset asiat).

Ohjelma

Maanantai 14.11. klo 9–12

Kenen kanssa sinä tunnet vertaisuutta?
Millainen on hyvä vertainen?
Vertaistuen merkitys

Keskiviikko 16.11. klo 9–12

Vertaistuen kriittisiä kohtia
Konfliktitilanteet A-killassa

Perjantai 18.11. klo 9–12

Vertaisuuden kuormittavia tekijöitä
Minä vertaisena – miten huolehdin jaksamisestani

Kutsu PDF»

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Karttaa ei ole saatavissa