Slide

Yhdistystoiminta verkossa 6.11., 8.11. ja 10.11.

Ajankohta: 06.11.2023 - 10.11.2023

Yhdistystoiminnan peruskurssi tarkoittaa yhdistystoiminnan ja hallinnon perusteita. Koulutus sopii etenkin uusille hallituksen jäsenille, sellaiseksi haluavalle, mutta myös muille yhdistystoiminnan vasta-alkajille. Siitä on hyötyä myös kokeneemmille toimijoille, jotka kaipaavat perustietojensa virkistämistä ja mahdollisuutta tutustua muiden A-kiltojen toimintaan ympäri Suomea. Tavoitteena on hyvien yhdistyskäytäntöjen oppiminen ja vahvistaminen A-killoissa. Koulutus sisältää osallistavia menetelmiä.

Yhdistyshallintoon liittyviä tapausesimerkkejä ja kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteeseen aulikki.otranen@a-kiltojenliitto.fi. keskiviikkoiltaan (8.11.) mennessä lähetettyihin tarkempiin kysymyksiin mahdollisuus saada vastaus perjantain session aikana.

Ohjelma

Maanantai 6.11. klo 9–12
Avaus ja käytännöt
A-kilta on yhdistys
A-killan hallinto ja kokoukset

Keskiviikko 8.11. klo 9–12
A-killan asiakirjat ja niiden käsittely
Jäsenyys A-killassa

Perjantai 10.11. klo 9–12
Luottamushenkilöiden tehtävä ja jaksaminen
A-kilta osana A-Kiltojen Liittoa
Ennakkokysymysten käsittely
Palaute

Kouluttajina ovat Aulikki Otranen ja Anja Sauvolainen. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Microsoft Teams -sovelluksen avulla. − Mukaan uskaltaa tulla, osallistuminen on helppoa!

Koulutus on maksuton. Maksimiosallistujamäärä on 10 henkeä ja mielellään enintään kaksi osallistujaa/ A-kilta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärän täytyttyä seuraavaksi ilmoittautuneet ovat varalla ja mahdollisesti vapautuvat paikat täytetään varallaolojärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 31.10.2022 mennessä Anna Niemistölle anna.niemisto@a-kiltojenliitto.fi.

Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, sähköpostiosoite johon haluat osallistumislinkin, minkä A-killan jäsen olet, puhelinnumerosi ja osoitteesi (todistuksen lähettämistä varten). Todistuksen koulutuksesta saa osallistuttuaan jokaiseen etätapaamiseen.

Lisätietoa koulutuksesta antaa Aulikki Otranen p. 040 356 6592

HUOM!
Osallistujalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, nettiyhteys,
tietotekniset perustaidot ja kotona rauhallinen paikka. Osallistujat
saavat ennen  koulutuksen alkua sähköpostissa kutsun ja tarkemmat ohjeet koulutukseen osallistumista varten.

 

 

 

Karttaa ei ole saatavissa